Portfolio Grafik & Harga

Portfolio

+ Grafik Design

Servis Upah Grafik Design:

+ Pakej Design Tidak Termasuk Printing.

+ Step yang perlu dilalui

 

  1. Anda perlu menghantar semua detail ke info.ckartstudio@gmail.com. Selepas menghantar detail tersebut, anda PERLU membayar deposit 50% dari harga yang diberikan. Kami tidak akan memulakan proses servis design sebelum menerima deposit dan details penuh dari anda.

    MAKLUMAT YANG DIPERLUKAN: 

+ Warna tema logo design

+ Contoh design logo sekiranya ada

+ Apa sahaja maklumat yang ingin disertakan

Setiap penambahan dan ubah suai semula tidak boleh melebihi 3 kali melainkan perubahan kecil dari design yang sama. Anda digalakkan menghantar kesemua detail lengkap ke email kami.
Apabila design yang ditempah sudah siap sepenuhnya, customer perlu menyelesaikan pembayaran baki sebelum design anda siap untuk digunakan.
Tempoh menyiapkan design  bergantung kepada level difficulty untuk menyiapkan design tersebut & dalam masa yang sama, kami akan keep in touch dengan customer dari masa ke semasa, selalunya tempoh masa adalah dalam seminggu.

Terima kasih.

 

  • Bayaran boleh dibuat ke nombor akaun seperti berikut  CHE KU SITI AINMARIA – MAYBANK 1627 6808 8873 melalui cek, online transfer atau deposit cash. Sila maklumkan sekiranya sudah membuat bayaran atau cc bayaran email ke info.ckartstudio@gmail.com

Sebarang pertanyaan sila hubungi CK di nombor 013-905 5995

 

Sekian,
Terima kasih.